Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 10-18
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA



 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení, tzv. newsletteru internetovému obchodu AutodoplňkyStore.cz se sídlem v Bystřici nad Pernštejnem na ulici Okružní 955, IČ: 08466670, živnostník Vojtěch Munzar zapsán u MěÚ Bystřice nad Pernštejnem.(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    •  
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to  zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Autopůjčovna Bystřice nad Pernštejnem
29.09.2020
Autopůjčovna Bystřice nad Pernštejnem
S platností od 29.09.2020 oznamujeme, že je přes nás nově možno využít služeb autopůjčovny přímo v Bystřici nad Pernštejnem. číst celé
Dočasná změna podoby víček u autokosmetiky Meguiar's
14.09.2020
Dočasná změna podoby víček u autokosmetiky Meguiar's
Vzhledem k tomu, že aktuální světová produkce plastových víček na láhve se soustředí zejména na distribuci víček pro potřeby výroby desinfekčních pros... číst celé
Co jsou ofuky oken (deflektory) a k čemu jsou dobré?
10.08.2020
Co jsou ofuky oken (deflektory) a k čemu jsou dobré?
Kladete si otázku, k čemu jsou vlastně dobré plastové ofuky oken, které tak často vídáváte na autech vašich sousedů, kamarádů a známých? Kromě designo... číst celé
Povinná výbava 2020
09.02.2020
Povinná výbava 2020
Sepsali jsme pro Vás povinné prvky, které musíte mít ve vašem vozidle. Povinná a doporučená výbava. Vše se dočtete v tomto článku. číst celé

Autodoplňky Bystřice nad Pernštejnem


Vítejte na eshopu autodoplňkystore.cz, který Vám přináší největší výběr kvalitních autodoplňků za skvělé ceny. Nabízíme autodoplňky pro automobilové nadšence z Čech i Slovenska.

Proč nakoupit právě u nás?

Doprava zdarma

Při nákupu nad 2000 Kč máte dopravu zcela zdarma.

Garance spokojenosti

Spokojenost zákazníka je u nás na prvním místě.

Kvalitní balení 

Dbáme na nejvyšší standardy při balení a volíme pouze spolehlivé a šetrné přepravce.

Osobní přístup

Záleží nám na individuálním přístupu ke každému zákazníkovi. Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám s čímkoliv poradíme.



Provozovatel eshopu:

Vojtěch Munzar
Masarykovo náměstí 58
Bystřice nad Pernštejnem
IČ: 08466670 

Osobní odběr/vrácení zboží 

Zahradní centrum "Strakovo" s.r.o.
Zahradní 291,
593 01 Bystřice nad Pernštejnem

 

 

Zavolejte nám...
autodoplnkystore@gmail.com
Po-Pá: 10-18
Všechna práva vyhrazena, Copyright AutodoplňkyStore.cz 2019-2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz